Hlavní obsah

Dcera dusila na Prachaticku matku. Ta skončila v nemocnici, mladší žena v cele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kriminalisté ve Vimperku na Prachaticku prověřují závažný trestný čin. Útok se měl odehrát v rodině mezi dcerou, která dusila svou matku. Policisté podrobnosti k celé situaci nezveřejnili. Probíhá vyšetřování.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Jihočeští kriminalisté aktuálně prověřují závažný trestný čin na Prachaticku. Násilný útok se měl odehrát v rodině,“ uvedli policisté ve svém vyjádření na síti X. K incidentu došlo v sobotu večer.

Podle informací Novinek se jedná o vyhrocené rodinné vztahy mezi matkou a dcerou. Dcera začala dusit matku až do té doby, než starší z žen ztratila vědomí. Tu pak museli záchranáři převézt do nemocnice.

„Podle prvních informací neutrpěla matka vážné zranění,“ uvedl zdroj obeznámený s vyšetřování. Policisté nyní na případu pracují a vyslýchají svědky. Dceru zadrželi.

Podle policistů nikomu dalšímu nebezpečí nehrozí. Policie další podrobnosti nesdělila, podrobnější informace podají policisté podle toho, jak se bude vyvíjet vyšetřování.

Třináctiletý chlapec v Německu měl ubodat bezdomovce

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám