Hlavní obsah

Násilník si vybíjel zlost v pražských garážích. Hasičák prohodil autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jako smyslu zbavený se choval v pondělí cizinec v Praze. Ocelovou tyčí mlátil do aut a dalších věcí v garáži. Pak chtěl zaútočit na hlídku, která ho přijela zpacifikovat.

Agresivní muž demoloval vše, co mu přišlo pod rukuVideo: Policie ČR

 
Článek

Městská policie přijala oznámení o agresivním muži v pondělí ráno z Petýrkovy ulice u Kunratického lesa. Muž ničil zaparkovaná auta, jednomu prohodil hasicí přístroj oknem. Obyvatelé měli obavu, že ublíží sousedovi, který si šel do garáže pro auto.

Z pražského bytu odvezli do nemocnice zraněné dítě a ženu

Krimi

„S ocelovou tyčí pak muž rozbíjel vše, co mu přišlo pod ruku. Na místo ihned vyrazily dvě autohlídky, jedna prohledávala okolí, druhá zamířila ke garážím. Jakmile muž spatřil strážníky, opět uchopil tyč a vyrazil proti nim,“ popsala mluvčí policie Irena Seifertová.

Foto: Policie ČR

Agresivní muž demoloval vše, co mu přišlo pod ruku.

Strážníci tasili zbraně a teleskopické obušky a vyzvali násilníka, aby se uklidnil. To nepomohlo, a proto musel být spoután. Strážníci přivolali záchranáře, protože 35letý muž byl zřejmě pod vlivem omamných látek.

Navíc byl pozitivní na covid-19, takže strážníci museli do karantény. Případ bude dále prověřovat policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám