Hlavní obsah

Násilník omámil dívku prášky přímo na ulici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Spolykat prášky na uklidnění donutil ve středu večer devatenáctiletou dívku neznámý násilník, který se ji poté pokusil znásilnit. Dívka se probudila až následujícího dne odpoledne a na většinu věcí si nepamatovala. K přepadení došlo v Praze 4 poblíž Cholupického vrchu v okamžiku, kdy procházela ulicí V Hájkách poblíž tamní zahrádkářské kolonie.

Foto: Vratislav Konečný

Bouzov je jedním z nejnavštěvovanějších svatebních hradů

Článek

Dívku na ulici náhle kontaktoval přibližně čtyřicetiletý, asi 185 cm vysoký muž. Nejprve ji objal a sdělil jí, že má chuť na sex. Aby nekřičela, zakryl jí rukou ústa. Začal ji svlékat a urážet vulgárními výrazy. Vyhrožoval, že ji zabije, pokud nespolyká prášky na uklidnění. To pod nátlakem musela udělat a dále si již na nic nepamatovala.

Polonahou ji v ulici U Modřanské rokle našli až následujícího dne policisté z Prahy 4. Chybělo jí oblečení včetně bot a také ledvinka s osobními doklady. Dívka byla převezena do nemocnice k lékařskému vyšetření. Případem se zabývají kriminalisté z Prahy 4.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám