Hlavní obsah

Násilník odvezl ženu v Jihlavě na odlehlé místo. Tam po ní chtěl sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na opuštěné místo odvezl předminulý víkend 26letý muž ženu, se kterou se chvíli předtím seznámil. Tam na ni zaútočil a požadoval sex. Zasáhl všímavý kolemjdoucí, jenž ženě přivolal pomoc. Násilník byl zadržen.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto.

Článek

Muž se se ženou seznámil podle policie v Jihlavě a pak spolu autem vyrazili do lokality Červený Kříž. Tam ji měl odvléci na opuštěné místo, kde ji nutil k sexu.

„Když odmítala uposlechnout, začal jí vyhrožovat a prosazovat si svoji vůli za použití násilí a své fyzické převahy, čemuž se žena bránila,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová.

Ženě se podařilo ubránit a poté utekla. Její křik zaregistroval svědek, který zalarmoval policisty hlídkující nedaleko. Ti o chvíli později spatřili utíkající ženu, jež měla drobné poranění. Poskytli jí pomoc a zadrželi opodál stojícího muže.

Muž při sexu zaskočil partnerku kartáčkem v kondomu. Odsoudili ho za znásilnění

Krimi

„Při dechové zkoušce policisté zadrženému muži naměřili hodnotu kolem půl promile alkoholu,“ konstatovala mluvčí.

Muž byl obviněn z trestného činu, který policie ale nespecifikovala. Omezila se jen na konstatování, že šlo o mravnostní trestný čin, za který hrozí 10 let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám