Hlavní obsah

Tragédie na Přerovsku. Policie vyšetřuje násilnou smrt čtyř lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boňkov (Olšovec)
Aktualizováno

Kriminalisté od sobotního večera vyšetřují v obci Olšovec na Přerovsku násilnou smrt čtyř lidí, uvedla policie. Jde zřejmě o tři vraždy a sebevraždu.

Násilná smrt čtyř lidíVideo: Aktu.cz

 
Článek

Čtyři lidská těla bez známek života nalezli policisté během nočního výjezdu do obce Olšovec – části Boňkov –, která leží na Přerovsku.

Ohledání na místě činu nasvědčuje tomu, že všichni zemřeli násilnou smrtí a že mrtvý je i pravděpodobný pachatel. Policie o tom informovala v noci ze soboty na neděli na Twiteru.

„Krajští kriminalisté aktuálně prověřují v obci na Přerovsku závažný násilný trestný čin. Ve věci probíhají standardní úkony trestního řízení, veřejnosti nehrozí žádné nebezpečí. Bližší informace poskytneme ihned, jakmile to bude možné,“ uvedli policisté.

Foto: Aktu.cz

Policie vyšetřuje násilnou smrt čtyř lidí na Přerovsku

Foto: Aktu.cz

Koroner na místě tragické události

Vyšetřovatelé zdůraznili, že případ prověřují „pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy“.

„Tragická událost si vyžádala čtyři lidské životy, včetně života podezřelého muže. Okolnosti, stejně jako motiv činu, jsou předmětem dalšího šetření,“ doplnili policisté.

Podle zpravodaje na místě policisté okamžitě zajistili oblast a do vesnice nepouštěli nikoho, kdo tam nepatří. Policejním technikům trvalo několik hodin, než místo zadokumentovali a nafotili.

Co přesně se stalo, zatím není jasné. Policisté pouze upozornili na to, že obyvatelům v okolí nehrozí žádné nebezpečí.

Není jasné ani to, jakou smrtí oběti zemřely, v obci se spekuluje o střelných zraněních. To nicméně policie nepotvrdila.

V tuto chvíli se neví, jaký vztah mezi sebou oběti a pravděpodobný pachatel měli.

Foto: Aktu.cz

Vyšetřovatelé našli na místě čtyři lidská těla bez známek života

Foto: Aktu.cz

Policie vyšetřuje násilnou smrt čtyř lidí na Přerovsku

Reklama

Výběr článků

Načítám