Hlavní obsah

Narkoman se vyhýbal vězení, vařil drogy ve stanu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krnov

Devětatřicetiletého muže z Havířova, který se od srpna vyhýbal nástupu do výkonu trestu, se podařilo zadržet policistům v Krnově. Muž i v tomto ročním období, kdy se v noci teploty pohybují pod bodem mrazu, pobýval ve stanu a vařil si tam drogy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Informovala o tom mluvčí bruntálské policie Pavla Tušková. Dodala, že policisté při prohlídce plátěného přístřešku zajistili kompletní varnu pervitinu a také přípravky k výrobě drog.

„Následně policejní komisař obvinil muže z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a také z maření výkonu úředního rozhodnutí,“ uvedla mluvčí.

Obviněný podle policie užíval drogy nejenom pro svou potřebu, ale předával je také minimálně jednomu svému známému. „Po sdělení obvinění a dalších procesních úkonech byl muž eskortován do výkonu trestu. Nyní mu za výše uvedenou trestnou činnost v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až do výše pěti let,“ doplnila policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám