Hlavní obsah

Nárazy aut do stromů na jihu Čech nepřežili dva lidé, jednou z obětí bylo dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Hned ke dvěma smrtelným nehodám ve středu odpoledne vyjížděli dopravní policisté na jihu Čech. Po nárazu do stromu zemřel spolucestující řidičky v osobním vozidle na Táborsku a smrtelné zranění utrpěl i řidič auta, jež bouralo na Strakonicku.

Tragická nehoda na jihu ČechVideo: Aktu.cz

 
Článek

Právo o nehodách informoval mluvčí policie Milan Bajcura s tím, že k nehodám došlo po půl třetí odpoledne v rozmezí pár minut.

Nepřipoutaný řidič zemřel při nehodě u Krumlova

Krimi

„Řidička osobního vozidla jela po silnici III. třídy mezi obcemi Želeč a Ústrašice, a z dosud nezjištěných příčin narazila do stromu u vozovky. Její spolujezdec podlehl na místě smrtelnému zranění. Zranění utrpěla i řidička. Přesné příčiny nehody vyšetřujeme,“ uvedl Bajcrura.

Podle informací agentury Aktu.cz při nehodě zemřel nezletilý. Věk ani pohlaví oběti nehody záchranka neupřesnila.

Foto: Aktu.cz

Tragická nehoda u Želče na Táborsku

Druhá nehoda se stala o několik minut později u Novosedel na Strakonicku, kde řidič také nezvládl řízení a narazil do stromu.

„I přes okamžitou resuscitaci mu už zdravotníci nemohli pomoci,“ konstatoval mluvčí.

Řidička fiatu nepřežila náraz do sloupu v Budějovicích

Krimi

Jen za duben už zemřelo na jihočeských silnicích sedm lidí, od začátku roku si pak nehody vyžádaly v Jihočeském kraji už 19 obětí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám