Hlavní obsah

Napomenul mladíka, aby nemočil na dveře. Dostal ránu a přišel o zuby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na zubní chirurgii skončil muž, který v centru Prahy napomenul mladíka, aby nemočil na vchodové dveře. Policie po útočníkovi vyhlásila ve středu pátrání a žádá o pomoc s identifikací.

Foto: Policie ČR

Mladík podezřelý z napadení

Článek

Napadení se odehrálo již na konci ledna v Trojické ulici v Praze 2. „Náhodný kolemjdoucí napomenul mladíka, který v tu chvíli vykonával malou potřebu na dveře jednoho z tamních domů, aby tak nečinil,“ popsal mluvčí policie Jan Rybanský.

Falešný taxikář vozil ženy po Praze a sexuálně je obtěžoval

Krimi

Mladíkovi se ale mravokárce nelíbil a zavolal si na pomoc kamarády stojící opodál. Ti kolemjdoucího obklíčili a začali si s ním vyměňovat názory. Následně jeden z nich podle detektivů udeřil poškozeného silou do obličeje.

Muž musel do nemocnice na zubní chirurgii, kde se podrobil zákroku. Násilník z místa utekl do nedalekého baru, odkud policie získala jeho fotografii z kamerového systému. Informace k jeho totožnosti přijme linka 158. Mladík je podezřelý z výtržnictví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám