Hlavní obsah

Nakloněný autobus, nabouraná vozidla. Řidiče ve Zlínském kraji trápila ledovka

Námraza, před níž varovali meteorologové, zkomplikovala v sobotu odpoledne provoz na některých komunikacích ve Zlínském kraji. Hasiči vyjížděli hned k několika nehodám. Právo o tom informoval jejich mluvčí Roman Žemlička.

Foto: HZS Zlínského kraje

Nehoda dvou automobilů mezi Chvalčovem a Tesákem na Kroměřížsku

Článek

„V Rokytnici u Vsetína autobus, ve kterém bylo pět cestujících, nemohl vyjet kopec, podklouzlo mu to a poškodil dvě zaparkovaná osobní auta,“ uvedl mluvčí. Událost se podle něj obešla bez zranění.

„Také jsme vyjeli do Stříbrnic u Uherského Hradiště, kde se srazily dva osobní vozy, také se to obešlo bez zranění. V obou případech byla namrzlá silnice,“ konstatoval Žemlička.

Dva smyky, čelní střety. V Královéhradeckém kraji se krátce po sobě srazila auta s autobusy

Krimi

U Kunovic směrem na Míkovice na Uherskohradišťsku podle něj narazil osobní vůz do stromu, auto zůstalo stát na poli, nikdo nebyl zraněn.

Kvůli vedrům popraskala dálnice D35, havarovalo pět aut

Krimi

V Nivnici na Uherskohradišťsku skončil osobní automobil v příkopu. „Za Semetínem u zastávky Na Maričce zůstal autobus nakloněný nad příkopem. Dva cestující bez zranění odešli z místa po svých,“ doplnil mluvčí s tím, že na pomoc k autobusu vyjely dva traktory.

Nehodu bez zranění řešili také hasiči po jedenácté hodině dopolední mezi Chvalčovem a Tesákem na Kroměřížsku, kde se srazila dvě vozidla.

Reklama

Výběr článků

Načítám