Hlavní obsah

Náklaďáku v Jihlavě upadlo kolo a sestřelilo protijedoucí dodávku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Pořádný šok zažil řidič dodávky značky Mercedes, který v pondělí večer projížděl místní částí Helenín v Jihlavě. Z protijedoucího náklaďáku se totiž znenadání uvolnilo zadní kolo, které vyjelo do druhého pruhu a dodávku sestřelilo ze silnice. Naštěstí se vše obešlo bez vážnějšího zranění a jen se škodou na autě.

Foto: ČR Policie, ČTK

Nehoda na Vysočině

Článek

„Devětatřicetiletý řidič jízdní soupravy složené z nákladního automobilu a přívěsu projížděl ve směru od obce Velký Beranov na Jihlavu a před jízdou si řádně nezkontroloval technický stav vozidla, konkrétně utažení šroubů na kole levé zadní dvounápravy,“ popsala nehodu policejní mluvčí Dana Čírtková.

„Poté se za jízdy povolily šrouby, jedno kolo se uvolnilo a přejelo do protisměrného jízdního pruhu, kde narazilo do levé přední části automobilu Mercedes-Benz Sprinter,“ podotkla Čírtková.

Řidič dodávky vyjel po střetu s kolem do příkopu a havaroval. „Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče vozidla Mercedes. Ten byl převezen do Nemocnice Jihlava, odkud byl po vyšetření propuštěn. Hmotná škoda na obou vozidlech dosáhla částky 505 000 korun,“ dodala Čírtková.

Kamion se na D1 zřítil z mostu a začal hořet. Řidič zemřel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám