Hlavní obsah

Na ulici v Horních Měcholupech našli pobodanou 18letou ženu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V Dýšinské ulici v pražských Horních Měcholupech ležela v pondělí večer pobodaná 18letá žena. Přivolaní záchranáři ji ve vážném stavu převezli do nemocnice. Případem už se zabývají krajští kriminalisté. Podezřelého policisté zadrželi během noci.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo činu v pražských Horních MěcholupechVideo: Novinky

 
Článek

„Jedná se o zraněnou ženu, která byla nalezena na ulici. Okolnosti případu již vyšetřují kriminalisté,” sdělil večer policejní mluvčí Jan Daněk.

Policisté celou ulici uzavřeli páskami. Na místo se sjeli kriminalisté z obvodního i krajského ředitelství. Policisté si na pomoc povolali psovody státní i městské policie. Psovodi se služebními psy prohledávali okolní ulice. Do pátrání po pachateli se zapojilo také několik policejních hlídek, které projížděly široké okolí.

„Ještě v průběhu noci se policistům podařilo zadržet osobu, která by mohla mít s případem spojitost. Kriminalisté na případu pracují pro podezření ze spáchání trestného činu pokus vraždy,” doplnil v úterý ráno Daněk.

Žena utrpěla podle informací z místa několik bodných ran a ztratila větší množství krve. To ostatně dosvědčovaly i značné krevní stopy, které na místě zůstaly.

Reklama

Výběr článků

Načítám