Hlavní obsah

Na Svitavsku se staly kvůli náledí tři hromadné nehody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svitavy

Namrzlá silnice a sněžení měly v pátek navečer za následek tři hromadné dopravní nehody na silnici I/35 poblíž Koclířova na Svitavsku. Za Hřebečským tunelem směrem na Litomyšl se srazily tři osobní a dva nákladní vozy. Při další havárii nedaleko tohoto místa se střetla tři osobní auta a sanitka. Nehody naštěstí skončily jen lehčími zraněními, oznámila mluvčí svitavské policie Anna Štegnerová.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

"Sanitka převážela těhotnou ženu. Byla přeložena do jiného sanitního vozu a odvezena do nemocnice ve Svitavách stejně jako řidič sanitky. Jejich zranění jsou nejspíše jen lehká," uvedla Štegnerová. Jedno lehké zranění měla za následek i první havárie.

Další střet tří osobních aut vyšetřují policisté na silnici I/34 mezi Koclířovem a Svitavami. Při srážce nebyl nikdo zraněn. Policie vybízí řidiče, aby jezdili opatrně, neboť namrzlé silnice a poprašek sněhu mohou být velmi nebezpečné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám