Hlavní obsah

Na své spolubydlící zaútočil skleněnou lahví, už je ve vazbě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Třicetiletého cizince, který před týdnem napadl skleněnou lahví své dva spolubydlící i manželku jednoho z nich, poslal minulý týden plzeňský soud do vazby. Informovala o tom plzeňská policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Bitka na plzeňské ubytovně skončila krveprolitímVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Muž trávil Velikonoční pondělí popíjením se svými spolubydlícími v bytě v Bezručově ulici v Plzni. Po nějaké době se přátelská atmosféra změnila ve slovní konflikt, během kterého zadržený muž napadl svého spolubydlícího.

Foto: Policie ČR

Plzeňští policisté se zadrženým mužem

„Ze stolu sebral skleněnou lahev od alkoholu a udeřil s ní jednoho ze svých kamarádů do hlavy. Z rozbité lahve mu v ruce zbylo hrdlo zakončené ostrými hroty skla,“ popsala Raindlová.

Potyčka cizinců na ubytovně v Plzni skončila krveprolitím

Krimi

Napadeného muže se zastala jeho manželka, kterou útočník pořezal na ruce střepem. Poté opět zaútočil na svého spolubydlícího, stejně jako i na dalšího muže, který v bytě bydlel a přispěchal na pomoc.

Až poté muž z místa činu utekl, policii se ho však po několika hodinách podařilo vypátrat a zadržet. Soud později souhlasil se vzetím cizince do vazby.

Muž je stíhán pro těžké ublížení na zdraví a pokus o ublížení na zdraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám