Hlavní obsah

Na smrti šestileté dívky ve Zlatých Horách nejspíš neměla podíl další osoba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeseník

Na smrti šestileté dívky ve Zlatých Horách na Jesenicku se zřejmě nepodílela žádná další osoba, sdělila v úterý policie. Studna, do které dítě spadlo, byla velmi špatně viditelná a pokrytá listím a kamením.

Foto: Policie ČR

Studna, do které dívka spadla.

Článek

Policie v úterý zveřejnila detaily k pátrání, aby vyvrátila dezinformace, které se šíří po sociálních sítích a v některých médiích. Zahradu, kde je studna, podle policistů pokrývají stromy, náletové dřeviny a tráva.

Holčičku našli po rozsáhlém pátrání na Jesenicku mrtvou

Krimi

„U plotu s křovím byla později nalezena dlouhodobě neužívaná podúrovňová studna překrytá zčásti kamenem a dřevěnými deskami, vše pokryté mechem, travou a listím,“ uvedla mluvčí policie Tereza Neubauerová.

Foto: Policie ČR

Místo, kde dívku našli.

Podle ní byli majitelé pozemku opětovně dotazováni, zda mají studnu či jiné nástrahy, kam by mohlo dítě spadnout. V žádném případě jim to majitelé nepotvrdili. Pátrání komplikovala také tma a nemožnost použití vrtulníku.

„V současné době stále probíhá prověřování případu, ve kterém není dosud žádná indicie, že by se na smrti dívky aktivně podílela jiná osoba,“ uvedla mluvčí s tím, že další informace vzhledem k věku dítěte nebude sdělovat.

Dívka se ztratila minulé úterý večer, do pátrací akce se zapojily desítky lidí. Policistům a hasičům pomáhalo veliké množství dobrovolníků z řad místních obyvatel. Hasiči nasadili rovněž specialisty z lezecké skupiny, psovody i potápěče. Ráno byla pátrací akce ukončena nálezem hledané dívky bez známek života.

Reklama

Výběr článků

Načítám