Hlavní obsah

Řidič na Semilsku vjel do protisměru a srazil se s autem, sedm zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Tři osobní auta se střetla v pátek odpoledne na silnici 290 u Vysokého nad Jizerou na Semilsku. Záchranáři na místě ošetřili sedm lidí. Jednoho s těžkým zraněním přepravil vrtulník do Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

Článek

Další dva účastníci nehody utrpěli podle mluvčího záchranářů Michaela Georgieva středně těžké poranění a sanitky je převezly na traumacentrum do Liberce, převezeni tam byli i další dva lidé s lehčím zraněním. Poslední dvojici lehce zraněných ošetřili podle Georgieva na chirurgii v Jilemnici.

Mladý řidič na Kolínsku nepřežil náraz do stromu

Krimi

Nehoda se stala krátce po 13:00 nedaleko čerpací stanice u vjezdu do Vysokého. "Řidič osobního vozu se čtyřmi spolujezdci, který jel ve směru od Vysokého nad Jizerou vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládl řízení, přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem, v němž cestovali další dva lidé," popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Do nehody bylo podle ní zapojeno ještě třetí auto, tam ale nikdo zraněn nebyl. Dva z účastníků nehody museli z vozu vystříhat hasiči. Silnice byla kvůli nehodě pro dopravu bezmála pět hodin uzavřená.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám