Hlavní obsah

Na Pardubicku auto čelně narazilo do autobusu, čtyři zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi Jezbořicemi a obcí Čepí na Pardubicku v pondělí odpoledne auto čelně narazilo do autobusu, čtyři lidé se zranili. Silnice třetí třídy byla kvůli nehodě zavřená, uvedla mluvčí policie Andrea Muzikantová.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Podle prvotních informací 20letý řidič vozidla Opel jel z Jezbořic, objížděl stojící vozidlo a následně se čelně střetl s linkovým autobusem. V autobuse bylo asi 20 lidí, tři z nich se zranili.

"Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče osobního vozidla a tří osob z autobusu, byli převezeni zdravotnickou záchrannou službou na vyšetření do pardubické nemocnice. Řidič autobusu zraněn nebyl," řekla Muzikantová.

Na Českobudějovicku se převrátil autobus plný vojáků

Krimi

Dechové zkoušky na přítomnost alkoholu v dechu byly u řidičů negativní. Policisté žádají cestující z linkového autobusu Chrudim - Heřmanův Městec, kteří místo dopravní nehody opustili, aby se přihlásili na telefonním čísle 974 566 254, dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám