Hlavní obsah

Na Opavsku někdo zavraždil pošťačku

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Mrtvou devětatřicetiletou ženu našli lidé v pondělí vpodvečer na poště v obci Skřipov na Opavsku. Pachateli zvlášť závažného zločinu vraždy hrozí až výjimečný trest.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

”V průběhu prověřování bylo zjištěno, že žena zemřela v důsledku násilného jednání a na její smrti měla podíl cizí osoba,“ uvedla krajská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Dodala, že až do úterních ranních hodin kriminalisté spolu s kriminalistickými techniky a specialisty ohledávali místo činu a zajišťovali stopy, které budou zkoumat znalci.

„Souběžně probíhalo prověřování v okolí místa činu a pátrání pokračuje i v těchto hodinách,“ sdělila.

Bližší informace k zavražděné policisté zatím nesdělili. Žádají však o pomoc veřejnost, aby jakékoli informace k pohybu neznámých či podezřelých osob, případně vozidel, v okolí pošty ve Skřípově sdělili na linku 158.

„Svědci si mohli všimnout skutečností zásadních pro pátrání po pachateli v odpoledních a večerních hodinách poblíž objektu či v objektu pošty,“ doplnila Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám