Hlavní obsah

Na Olomoucku se srazilo osobní auto s náklaďákem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osobní vůz a nákladní automobil se ve středu dopoledne srazily na komunikaci u Dubu nad Moravou na Olomoucku. Jeden člověk se zranil. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby a hasiči. Novinkám to řekla mluvčí krajských hasičů Lucie Balážová.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Novinky

Nehoda u Dubu nad Moravou

Článek

„Muž naštěstí utrpěl jen lehká a středně těžká zranění hrudníku, dolních a horních končetin. Na místě ho ošetřil lékař z vrtulníku. Letecký transport však nebyl nutný, proto byl zraněný předán naší pozemní posádce a ta ho převezla do nemocnice,“ informovala Novinky mluvčí krajské záchranné zdravotní služby Lucie Mikisková.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Novinky

Havarované osobní auto

S transportem pacienta do sanitního vozu zdravotníkům pomohli hasiči. „Místo jsme zajistili proti vzniku požáru a postarali jsme se o uniklé provozní kapaliny a úklid vozovky. Vozidla jsme odtáhli z komunikace, která byla po nezbytně nutnou dobu uzavřena, následně byl provoz řízen kyvadlově,“ dodala Balážová.

Reklama

Související témata:
Dub nad Moravou

Výběr článků

Načítám