Hlavní obsah

Na lavičce u hřbitova v Třebotově byl nalezen postřelený muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebotov

U hřbitova v Třebotově na Praze-západ byl v pondělí odpoledne nalezen postřelený muž. Policisté na místě zajistili také pistoli a předběžně vyloučili cizí zavinění.

Postřeleny muž u hřbitova v TřebotověVideo: Pavel jaňurek, Novinky

 
Článek

Muže se střelným poraněním našli lidé na lavičce u hřbitova na okraji Třebotova. Na místo okamžitě vyjeli policisté i záchranáři, ti navíc k události vyslali vrtulník.

Foto: Pavel Jaňurek

Na místě zasahoval vrtulník

„Jedná se o osmdesátiletého muže, který utrpěl střelná poranění. Na místě policisté nalezli také pistoli, kterou zajistili,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Richterová.

Přivolaní záchranáři poskytli muži, jenž utrpěl vážná poranění v oblasti hlavy, intenzivní lékařskou péči, za asistence policistů ho pak přenesli do vrtulníku a letecky přepravili do motolské nemocnice v Praze.

Foto: Pavel Jaňurek

Muž se střelil do hlavy

„Kriminalisté teď budou prověřovat, zda je muž držitelem zbrojního průkazu, a zda tedy zbraň držel legálně, či nelegálně. Zároveň s tím budou zjišťovat, jak přesně k činu došlo. Cizí zavinění však bylo předběžně vyloučeno,“ doplnila policejní mluvčí.

Na lavičce v pražských Řepích byla nalezena mrtvá žena

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám