Hlavní obsah

Na koupališti u Olomouce utonul muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmapadesátiletý muž utonul v pátek na přírodním koupališti Poděbrady poblíž Olomouce. Jeho bezvládného těla si ve vodě nedaleko břehu všimli odpoledne starší manželé, kteří ho vytáhli na břeh. Právo o tom informovala policejní mluvčí Marie Šafářová.

Foto: Milan Malíček, Právo

Sanitka (ilustrační foto)

Článek

Policisté se podle ní o události dozvěděli v 15:45. Poté, co starší manželé vytáhli muže na břeh, přispěchala jim na pomoc mladá žena, která okamžitě zahájila resuscitaci.

„V ní pak pokračovali po příjezdu na místo také záchranáři. Jejich snaha byla bohužel marná. Šetřením na místě nebyly zjištěny žádné podezřelé okolnosti. Ke zjištění příčiny úmrtí byla nařízena zdravotní pitva,“ doplnila Šafářová.

Letos se jedná o již druhé utonutí na štěrkopískových jezerech Poděbrady. Minulý týden v sobotu tu utonula třiačtyřicetiletá žena. Policii nález těla na vodní hladině oznámili svědci v 07:45. Šetřením na místě nebyly podle policistů zjištěny ani v tomto případě žádné podezřelé okolnosti. Žena pravděpodobně utonula, když si šla ráno zaplavat.

Mladík plavající vedle šlapadla zmizel pod hladinou. Našli ho mrtvého

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám