Hlavní obsah

Na Klatovsku se srazila dvě auta, zranily se i dvě děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U Železné Rudy na Klatovsku se v sobotu odpoledne srazila dvě auta. Při dopravní nehodě utrpěly zranění čtyři osoby, včetně dvou dětí. Malé pacienty transportoval z místa vrtulník.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Událost se stala kolem půl druhé odpoledne na silnici druhé třídy před Železnou Rudou. Devětačtyřicetiletý šofér Škody Octavie vjel příliš rychle do zatáčky, dostal smyk a přejel do protisměru. „Tam se střetl s vozem značky Volkswagen Sharan, který řídila šestačtyřicetiletá žena,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Záchranáři z místa letecky transportovali dvě děti ve věku třináct a sedm let, a to na akutní příjem plzeňské fakultní nemocnice. „Obě byly při vědomí a utrpěly středně těžká zranění,“ upřesnila za krajskou záchranku Mária Svobodová.

Řidiči mají jen lehká zranění a sanitky je odvezly do Klatovské nemocnice.

Brožová doplnila, že dechové zkoušky vyloučily, že by šoféři usedli za volant pod vlivem alkoholu. „Celková škoda činí dvě stě tisíc korun,“ vyčíslila.

Dopravní nehodu stále šetří klatovští policisté.

Při vážné nehodě na Českobudějovicku se zranilo šest lidí

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám