Hlavní obsah

Na Kladensku se srazil autobus s autem, čtyři zranění

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamenné Žehrovice

Poblíž Kamenných Žehrovic na Kladensku se ve čtvrtek odpoledne střetl autobus s osobním vozem. Při nehodě byli zraněni čtyři lidé. Silnice mezi Doksy a Srby musela být uzavřena.

Nehoda autobusu u Kamenných ŽehrovicVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na křižovatce mezi Kamennými Žehrovicemi, Doksy a Kladnem. Podle prvotních informací vyjela řidička osobáku z vedlejší silnice, kdy se na hlavní komunikaci střetla s autobusem.

„Kladenští hasiči vyprostili zaklíněnou řidičku osobního vozu. Poté pomohli záchranářům s jejím transportem do přivolaného vrtulníku. Navíc zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a po zadokumentování nehody uklidili komunikaci,” sdělil mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Vrtulník přistál na vedlejší křižovatce na silnici mezi Kladnem a Kamennými Žehrovicemi.

Při nehodě byli zraněni čtyři lidé. Řidička osobního vozu utrpěla velmi vážná poranění v oblasti hlavy. Po nehodě byla v bezvědomí a záchranáři ji museli připojit na umělou plicní ventilaci. Poté ji letecky přepravili do jedné z pražských nemocnic. V autobusu byli při nehodě lehce zraněni tři lidé. Se zhmožděninami byli do nemocnice přepraveni pozemní cestou.

Okolnosti a přesnou příčinu nehody teď vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám