Hlavní obsah

Na hosty číšníci zaútočili lahví a sekáčkem na maso

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEROV

Nepříjemné zážitky si odnesli dva mladí muže v noci ze čtvrtka na pátek z bistra v Hranicích na Přerovsku. Bez zjevného důvodu zde na ně lahví a sekáčkem na maso zaútočili pracovníci podniku. Oba napadení utrpěli zranění.

Článek

Číšníci oba muže v provozovně zamkli a zaútočili na ně pivní lahví a sekáčkem na maso. Incident se stal před desátou hodinou večer ve chvíli, kdy chtěli mladí muži zaplatit platební kartou útratu.

"Staršího muže obsluha bistra udeřila dvakrát prázdnou pivní lahví do hlavy. Láhev se přitom rozbila a způsobila muži tržnou ránu na hlavě. Pak do ležícího poškozeného obsluha kopala," uvedla policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

Ani mladší z hostů nevyšel z bistra bez zranění. Jeden z číšníků ho pořezal rozbitou lahví pod bradou. Přitom mu hrozil sekáčkem na maso, který směřoval k jeho hlavě a krku. Obsluha nakonec oba muže pustila ven z bistra. Policisté případ vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám