Hlavní obsah

Na Děčínsku havarovala cisterna. Vyprostily ji jeřáby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Kamenice

Převrácenou hasičskou cisternu v České Kamenici na Děčínsku vyprostily v noci na pondělí dva jeřáby. Cisterna havarovala v neděli odpoledne přímo ve městě, kudy vede po silnici I/13 hlavní tah z Děčína na Liberec.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Ilustrační foto

Článek

Při nehodě se převrátila cisterna drážních hasičů, která se srazila s motocyklem v ulici Nádražní zhruba v 16:30. Nikdo se nezranil. „Pravděpodobnou příčinou nehody je to, že posádka nezvládla řízení. Dechová zkouška na alkohol byla negativní,“ řekl mluvčí policie Václav Krieger. V době nehody pršelo.

V souvislosti s deštěm vyjížděli v neděli odpoledne hasiči v Ústeckém kraji k 11 dopravním nehodám. Sedm jich řešili na Děčínsku, dvě na Litoměřicku a dvě na Lounsku.

Před 16:00 se srazil automobil s vlakem na železničním přejezdu v České Kamenici. Nehoda se obešla bez zranění jak ve vlaku, kde cestovaly čtyři osoby, tak v osobním voze s jedním člověkem.

O půl hodiny později havaroval osobní vůz v Mukařově na Litoměřicku, při nehodě se zranili dva lidé. Dva automobily se čelně střetly v Rybništi na Děčínsku, také v tomto případě se zranili dva lidé. Tři zraněné si vyžádala nehoda osobního vozu s dodávkou na silnici I/9 u Jiřetína pod Jedlovou. Zraněné osoby skončily v péči záchranné služby.

Podle statistiky policie se v neděli v Ústeckém kraji stalo 29 nehod, při kterých se lehce zranilo deset lidí. Příčinou byla v 17 případech nepřiměřená rychlost a v deseti nesprávný způsob jízdy.

Pět zraněných po srážce dvou aut na Karlovarsku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám