Hlavní obsah

Na dálnici D8 se srazilo pět kamionů, jeden člověk zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jeden člověk zemřel v úterý dopoledne při nehodě několika kamionů na dálnici D8. Srazilo se celkem pět nákladních aut, dálnice je uzavřena.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Při nehodě zemřel jeden člověk

Článek

Nehoda se stala na 55. kilometru ve směru na Německo u Chotiměře, kde je silná mlha. „Čtyři jednotky zasahují u dopravní nehody čtyř kamionů. Hasiči vyprostili jednoho člověka, který svým zraněním podlehl,“ uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Opilý řidič kamionu způsobil na D8 nehodu. Během pár dní skončil ve vězení

Krimi

Policie upřesnila, že se srazilo celkem pět kamionů. Objízdná trasa vede přes 48. kilometr, sjezd Velemín. „Řidiči nerespektují výstražné tabule ani nevytvořili záchrannou uličku. Apelujeme na opatrnost," řekla mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Nehoda kamionů na D8

Foto: HZS Ústeckého kraje

Při nehodě zemřel jeden člověk.

Již ráno zablokovala dálnici nehoda kamionu u tunelu Prackovice. Vůz narazil do čela tunelu, při nehodě byli zraněni dva lidé. Nehoda se stala kolem 06:00. "Kamion naboural do ostění tunelu ve směru na Německo," oznámili krajští hasiči na Twitteru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám