Hlavní obsah

Na D1 vzplál kamion s auty, vytvořila se dlouhá kolona

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu ve čtvrtek u Měřína na 131. kilometru blokoval požár kamionu s vlekem. Převážel devět osobních aut. K požáru po 3:00 vyjely tři jednotky hasičů. Zásah se obešel bez zranění. Škoda byla předběžně odhadnuta na 2,5 milionu korun, příčinu vyšetřovatelé zjišťují, sdělila mluvčí hasičů Petra Musilová.

Foto: HZS Vysočina

Nehoda kamionu s auty na D1

Článek

Podle policejní mluvčí Dany Čírtkové je nyní před místem zhruba desetikilometrová kolona a ohořelý kamion bude ještě nutné vyprostit.

Podle Radiožurnálu si řidiči v koloně postojí zhruba hodinu, poslední výjezd z dálnice je u Velkého Meziříčí. Provoz navíc blokují také kamiony.

Foto: HZS Vysočina

Kamion s vlekem hořel u Měřína

Dálnice ve směru na Prahu byla kvůli požáru nejprve na víc než hodinu zcela neprůjezdná. Hořící kamion stál na 132. kilometru mezi exity Měřín a Velký Beranov. Ve 4:40 bylo možné jezdit levým pruhem, pravý zůstal uzavřený. Od 5:30 už mohou auta jezdit oběma jízdními pruhy.

Srážka čtyř kamionů zastavila D1 u Brna, vysypal se náklad trubek

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám