Hlavní obsah

Na D1 havarovalo auto v protisměru, řidič zabil sebe a další dva lidi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Tragickou dopravní nehodu vyšetřují jihomoravští policisté na dálnici D1. V pondělí pozdě večer najel Rakušan za volantem Renaultu Clio do protisměru a na 181. kilometru se čelně střetl s protijedoucím Opelem Zafira, ve kterém cestovalo pět lidí. I tento vůz měl zahraniční registrační značku.

Smrtelná nehoda na D1Video: Česká televize ČT24

 
Článek

Bilance nehody je děsivá. „Při srážce zahynul řidič auta, které jelo v protisměru. Ve voze byl sám. Dalším zemřelým je jeden z lidí, kteří jeli ve druhém autě,“ uvedla policejní mluvčí Petra Vedrová.  Po převozu do nemocnice zemřela rovněž mladá žena, další tři lidé skončili se zraněními v rukou lékařů.

„Další muž utrpěl těžká zranění nohou, byl při vědomí transportován na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno. Poslední dva pacienti, muž a žena, utrpěli středně těžká poranění a byli při vědomí transportováni do nemocnice u sv. Anny v Brně,“ informovala mluvčí jihomoravských záchranářů Barbora Zuchová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Srážku dvou aut nepřežili tři lidé

Bližší okolnosti nehody, především to, jak se mohl cizinec dostat do protisměru, policie vyšetřuje.

Dálnice byla uzavřena tři hodiny, provoz byl obnoven kolem půl druhé ráno.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Srážku dvou aut nepřežili tři lidé

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám