Hlavní obsah

Na Bruntálsku zemřela řidička po srážce s náklaďákem

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál
Aktualizováno

Čtyřicetiletá žena zemřela v neděli odpoledne při střetu osobního auta s nákladním na Bruntálsku. Řidička osobního podlehla zraněním na místě tragédie.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Ke střetu došlo krátce před 14. hodinou mezi Zátorem a Novými Heřminovy.

„Při dopravní nehodě byla usmrcena řidička osobního vozu, která cestovala sama,“ sdělila policejní mluvčí Karolína Bělunková. Dodala, že řidič nákladního auta se při srážce nezranil, jeho dechová zkouška na alkohol byla negativní.

Na místě smutné události stále vyšetřují policisté příčiny a okolnosti nehody. Doprava je v současné době odkloněna přes Čakovou a Milotice.

Podle záchranářů byla zraněná žena z havarovaného auta vyproštěna ještě před jejich příjezdem. „Prvotní vyšetření ukázalo, že postižená utrpěla mnohočetná poranění v oblasti hrudníku a břicha. Ta byla smrtelná a pacientka jim podlehla ještě před příjezdem záchranářů. Posádka záchranné služby už jí nemohla nijak pomoci,“ informoval mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám