Hlavní obsah

Na Brněnsku se srazila dodávka s nákladním autem. Těžce zraněný muž byl převezen do nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátce před osmou ráno došlo k čelnímu střetu dodávky a nákladního auta na křižovatce těsně před nájezdem na dálnici D52 před Pohořelicemi na silnici I/52 na trase z Mikulova do Brna. Těžce zraněného muže z dodávky transportovali záchranáři do FN Brno. Silnice je zcela uzavřena.

Foto: Miroslav Homola, Novinky

Autonehoda před Pohořelicemi uzavřela silnici I/52.

Článek

„K čelnímu střetu došlo ze zatím nezjištěných příčin na křižovatce, která nese místní označení Na Prokleté a která už bohužel byla mnohokrát místem různých často i tragických dopravních nehod,“ řekl Novinkám mluvčí policie Bohumil Malášek.

Chodce v Brně srazil nákladní vůz. Zemřel

Domácí

Jednou z verzí, proč k razantnímu střetu došlo, je mikrospánek. „Mladý řidič dodávky byl po poskytnutí potřebné péče transportován na urgentní oddělení Fakultní nemocnice Brno ve vážném stavu,“ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Foto: Miroslav Homola, Novinky

Dopravní nehoda u Pohořelic.

Podle dalších zjištěných informací bude zapotřebí přeložit několik tun potravin z chladírenského návěsu kamionu.

Kvůli odstranění následků havárie se doprava na vytížené trase odklonila a místo se objíždí přes Novou Ves a Vlasatice. Jak dlouho bude vozovka uzavřena, se zatím nedá odhadovat, havarovaný náklaďák zřejmě budou muset odstranit za pomoci těžké techniky.

Související témata:

Výběr článků

Načítám