Hlavní obsah

Na 74letého muže na Klatovsku spadla traverza, příbuzní ho oživovali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hliněný Újezd

Vážná nehoda se stala v úterý odpoledne v Hliněném Újezdu na Klatovsku. Podle dostupných informací spadla na 74letého muže traverza. Utrpěl velmi vážná zranění a vrtulník ho transportoval do nemocnice.

Foto: Stanislava Benešová, novinky.cz

Ilustrační foto

Článek

Složky integrovaného záchranného systému vyjížděly do Hliněného Újezdu krátce před půl třetí. Policejní mluvčí Eva Červenková uvedla, že šlo o bývalý zemědělský objekt. Čtyřiasedmdesátiletý muž manipuloval se železnou traverzou, která ho zavalila.

Podle zjištění Novinek byl senior na místě sám, jednalo se o rodinný objekt. Příbuzní následně zavolali o pomoc a do příjezdu záchranky ho resuscitovali. „Pacient utrpěl velmi vážná zranění. Transportovali jsme ho letecky na urgentní příjem. Byl v bezvědomí a na umělé plicní ventilaci,“ upřesnila za krajskou záchranku Mária Svobodová.

Červenková doplnila, že muž nebyl schopen dechové zkoušky, a proto nařídili odběr krve. „Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi se zabývají klatovští kolegové,“ uzavřela.

Seniorovi na Plzeňsku spadla na hlavu větev, skončil v bezvědomí

Krimi

Výběr článků

Načítám