Hlavní obsah

Muži onanovali před ženami v Budějovicích, policie hledá svědky z fotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Dva různé případy, které spojuje podobná výtržnost, vyšetřují policisté v Českých Budějovicích. Podle svědectví se tam před ženami obnažovali a onanovali dva muži. Incidenty se staly měsíc po sobě na různých místech. Policie v této souvislosti hledá jako svědky muže, které zachytila bezpečnostní kamera. Podle vyšetřovatelů by mohli přispět k vyřešení případů.

Foto: Policie ČR

Svědci, které hledá policie v Českých Budějovicích

Článek

O pátrání ve čtvrtek informovala mluvčí policie Štěpánka Schwarzová. Případy jsou již z poloviny května a června, policii se ale dosud nepodařilo najít podezřelé muže, obrátila se proto nyní na veřejnost s žádostí o pomoc při zjištění jejich totožnosti.

Nejdřív se měl výtržnosti dopustit muž, který se 16. května obnažoval na stezce podél pravého břehu Vltavy v budějovické části České Vrbné, načež před procházejícími ženami onanoval. Podobně se měl chovat i v dalších dnech na sídlišti Vltava.

Druhý podezřelý se 17. června rovněž obnažoval, tentokrát na cyklostezce v ulici Pražská, kde pak ještě onanoval před mladistvou dívkou.

„Stejný muž pořizoval na náměstí Přemysla Otakara II. fotografie procházejících dívek,” zmínila mluvčí.

Za onanii na nádraží dostal 74letý důchodce pokutu

Krimi

Policie prosí případné svědky, kteří mají k případům nějaké informace, ať se ozvou na linku 158, případně přímo budějovickým policistům z obvodních oddělení, kteří poznatky přijmou na číslech 974 226 700 a 974 226 720.

Policisté k pátrání přidali také fotografie možných svědků. „Ozvat se mohou i samy osoby, které se na fotografiích poznají a mohou policistům podat k těmto případům vysvětlení,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám