Hlavní obsah

Muže zavalil u Klatov traktor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dvaasedmdesátiletého muže zavalil ve čtvrtek dopoledne v Soběšicích na Klatovsku traktor. Muž zůstal pod kabinou zaklíněný půlkou těla. Utrpěl středně těžká zranění a vrtulník ho transportoval do českobudějovické nemocnice.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Muže zavalil v Soběšicích na Klatovsku traktor.

Článek

Nehoda se stala krátce po půl desáté na poli. Podle zjištění Novinek vyrazil zřejmě otec se synem na dřevo.

Policejní mluvčí Michaela Raindlová k události krátce po 13. hodině uvedla, že šlo o nešťastnou náhodu. „Traktor dostal smyk na mokré vojtěšce a převrátil se. Zraněný byl spolujezdec,“ sdělila Právu.

Nepotvrdily se tak prvotní informace z místa, že muži zapomněli zabrzdit valník, který se poté rozjel. „Muž byl zavalený do půlky těla, od pánve dolů. Naše jednotky ho vyprostily pomocí heverů,“ přiblížil velící důstojník hasičů Petr Ježek.

Na místo vyjížděli také záchranáři. „Pacient utrpěl středně těžká zranění, byl při vědomí. Předali jsme ho posádce vrtulníku, který ho transportoval do Českých Budějovic,“ řekla za krajskou záchranku Mária Svobodová.

Žena v Plzni se ubránila znásilnění. Útočníka prchajícího na malotraktoru policie dopadla

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám