Hlavní obsah

Muž ze Sokolovska bil manželku a omýval ji dezinfekcí, protože chodila do práce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov
Aktualizováno

Napadení manželky kvůli nouzovému stavu vyšetřují policisté na Sokolovsku. Z několika trestných činů obvinili 40letého muže z Chodova, který ženu zbil a umýval dezinfekcí, protože chodila do práce a mohla rodinu ohrozit koronavirem. Soud ho poslal do vazby.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie v úterý informovala, že muž měl na konci března uprostřed noci probudit manželku, která pracuje ve školce, a začal jí nadávat.

„Následně jí měl vyčítat, že ve vyhlášeném nouzovém stavu stále chodí do zaměstnání a ohrožuje tím celou rodinu. Poté ji měl začít fyzicky napadat a vyhrožovat jí,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Dosud netrestaný muž vzal mimo jiné dezinfekci a hadrem ženu začal umývat. Také jí údajně uštědřil ránu pěstí. Napadení sledoval jejich 11letý syn, který přivolal policii. Hlídka útočníka zklidnila a vyslechla.

Kriminalita v březnu poklesla o čtvrtinu, ubylo násilných trestných činů

Krimi

O týden později kvůli němu ale vyjížděla znova, když v domě kvůli nouzovému stavu obtěžoval člena vedení města. Opilý na něj zvonil a kopal mu do dveří. Probuzený muž si na pomoc přivolal strážníky, které se agresor snažil napadnout.

Muž skončil na služebně a byl obviněn z vydírání, ublížení na zdraví, násilí proti úřední osobě a výtržnictví. Soud jej poslal do vazby, hrozí mu až čtyři roky vězení.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám