Hlavní obsah

Muž z Tachovska měl mučit manželku při sexu, hrozí mu 10 let vězení

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třískání gumovou hadicí, kovové skřipce na prsou a další drsné praktiky musela při sexu se svým manželem strpět 33letá žena z Tachovska. Kromě toho ji domlouval pohlavní styk s několika cizími muži najednou, od kterých si za to nechal platit. Policisté nyní 46letého muže obvinili z týrání osoby žijící ve společném obydlí, znásilnění a kuplířství.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Soud poslal muže do vazby. „Po prostudování spisového materiálu jsem dospěla k závěru, že trestní stíhání je důvodné. Rozhodla jsem o umístění obviněného do vazby z obavy, že by na svobodě mohl v trestné činnosti pokračovat,“ řekla v sobotu Právu soudkyně s tím, že muž si proti jejímu rozhodnutí podal stížnost.

V případě prokázání viny mu hrozí až deset let ve vězení. Podle obvinění měl muž po manželce opakovaně vyžadovat pohlavní styk s fyzickým násilím. „Před samotným aktem musela klečet nahá s rukama za hlavou a muž ji bil gumovou hadicí nebo vařečkou na prsou a genitáliích, dával povely a v případě jejich nesplnění ji trestal,“ uvedl zdroj obeznámený s případem.

Muž se pokusil znásilnit ženu na Jičínsku pár hodin po propuštění z věznice

Krimi

Ženě tím měl způsobit bolestivé podlitiny a krvácející rány. „Zpočátku vyžadoval drsný sex jednou za tři dny ale v posledních týdnech už bylo i dvakrát denně. Žena nejprve neodporovala, protože chtěla manželovi vyhovět a zachovat rodinu pohromadě. Když se ale násilí stupňovalo, muže začala odmítat. Po hrozbou fyzického napadení se mu ale vždy podvolila. Nakonec z domova utekla a přivolala pomoc,“ dodal zdroj.

Soud v Praze potvrdil Polce 5,5 roku za znásilnění Řekyně

Krimi

Z průběhu vyšetřování také vyplynulo, že obviněný vyhledal tři desítky náhodných mužů, se kterými následně domluvil schůzku a požadoval po manželce, aby s nimi měla pohlavní styk. On sám je pozoroval nebo se i aktivně zapojil, „Po manželce požadoval, aby od těchto neznámých mužů inkasovala za pohlavní styk 500 korun Peníze mu poté musela předat ,“ uzavřel zdroj.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám