Hlavní obsah

Házení šipek skončilo na Trutnovsku bezvědomím, podezřelého poslali do vazby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvůr Králové nad Labem

Podezření z těžkého ublížení na zdraví vyšetřují policisté na Trutnovsku, kde se podle všeho nepohodli dva muži při hraní šipek. Násilník s řadou záznamů v rejstříku trestů podle vyšetřovatelů udeřil do hlavy soka, který pak vrazil do zárubně dveří a upadl do bezvědomí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal v pondělí po 17. hodině a kriminalisté 33letého muže obvinili ve středu z těžkého ublížení na zdraví. O případu ve čtvrtek informovala mluvčí policie Šárka Pižlová.

„Jednalo se o kamarády, kteří spolu nejprve popíjeli alkohol na chodbě domu v jednom bytě ve Dvoře Králové nad Labem. Po nějaké době se přemístili do pokoje, kde ještě společně s jedním mužem hráli šipky. Při hře mezi dvěma z nich, co přišli zvenčí, došlo ke slovní rozepři, která skončila úderem pěstí do hlavy,” popsala situaci mluvčí.

Agresor na Vyškovsku poštval na muže staforda, zvíře trhalo

Krimi

Podle vyšetřovatelů po nečekaném napadení narazil poškozený 46letý muž hlavou na hranu zárubní dveří a spadl na zem, načež ztratil vědomí.

„Útočník z místa poté odešel pryč. První pomoc poškozenému poskytli nejprve osoby v bytě a poté i přivolaní policisté. Záchranářům se podařilo následně jeho životní funkce obnovit a dále ho letecky transportovali do nemocnice v Hradci Králové,” upřesnila Pižlová.

Násilník napadl kolemjdoucího v Mariánských Lázních motorovou pilou

Krimi

Následující den zadrželi policisté ve Dvoře Králové nad Labem 33letého muže podezřelého z útoku. Podle mluvčí se jedná o známou firmu s již jedenácti záznamy v rejstříku trestů, přičemž naposledy muž opustil vězení loni v listopadu.

Kopl mladou ženu v Praze do obličeje a ochromenou ji okradl. Chytili ho, když byl na pivu

Krimi

Policie požádala státního zástupce, aby požádal o vzetí obviněného do vazby, čemuž soud ve čtvrtek odpoledne vyhověl. V případě prokázání viny hrozí recidivistovi až 10 let vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám