Hlavní obsah

Muž vyrážel se šperhákem na kasy v automyčkách, škoda přes milion korun

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škodu více než 1,3 milionu korun podle kriminalistů způsobil muž, který v několika krajích vykrádal samoobslužné automyčky. Podezřelého zadrželi v Praze pardubičtí krajští policisté, kteří případ vyšetřují. Muž se ke všemu přiznal a hrozí mu až pětileté vězení, vzhledem k jeho cizí státní příslušnosti bude ve hře rovněž také rozhodnutí o vyhoštění.

Zloděj vykrádal automyčkyVideo: Policie ČR

 
Článek

Šestadvacetiletého muže, jehož národnost policie neupřesnila, obvinili svitavští kriminalisté z krádeže a poškození cizí věci.

Podle vyšetřovatelů má na svědomí vykradení zhruba 15 samoobslužných automyček v celkem sedmi krajích. Podle státního zastupitelství bral peníze z mincovnic a měniček peněz, ale bral i nářadí a poničil technické vybavení myček.

Zloděj v Pardubicích ukradl historický motocykl za čtvrt miliónu, šel najisto

Krimi

Vyšetřovatelé vyčíslili škodu celkově na 1,3 milionu korun. Na kolik si zloděj přišel „čistého” a kolik z odhadnuté cifry činí škoda na poškozených věcech, policie neuvedla.

„Ke skutkům docházelo od loňského října do doby jeho zadržení. Díky dobré operativní práci kriminalistů se podařilo zjistit totožnost podezřelého a toho pořádková jednotka Pardubického kraje po předchozím souhlasu státního zástupce v pátek 14. května zadržela v Praze,” informovala v úterý o případu mluvčí policie Dita Holečková.

Zloděje v Pardubicích zmohl alkohol. Místo útěku usnul pod pokladnami

Krimi

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám