Hlavní obsah

Muž vyprázdnil v pražském obchodě regál s legem. Kamera zachytila, jak mizí po anglicku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie pátrá po muži, který v obchodním centru v pražských Letňanech sebral z regálu stavebnice Lega za zhruba 15 tisíc korun a pak zmizel bez placení. Jeho počínání zaznamenaly kamery. Podezřelému hrozí až dva roky vězení.

BEZ KOMENTÁŘE: Krádež stavebnic Lego v LetňanechVideo: Policie ČR

 
Článek

Kamery muže zachytily 17. března kolem 17. hodiny, policie o případu informovala ve středu. Uvedla, že se jí dosud nepodařilo podezřelého najít a požádala veřejnost o pomoc při pátrání.

„V sektoru, kde se prodávají hračky, si do svého nákupního košíku naložil sedm krabic se stavebnicí,” sdělila mluvčí policie Hana Křížová s tím, že ke stavebnicím za zhruba 15 000 korun pak muž ještě přihodil holicí strojek.

Ukradl jaguar za 800 tisíc a prodal ho za pětistovku, policie po něm pátrá

Krimi

„Jakmile měl 'naloženo', bez jakýchkoliv zábran odešel hlavním vchodem z prodejny. Celou jeho akci zaznamenal kamerový systém,” uvedla mluvčí.

Mělo se podle ní jednat o muže 180 cm vysokého s krátce střiženými vlasy a snědší pletí. Měl na sobě černou zimní bundu, tmavě šedou košili, tmavě modré džíny a bílou sportovní obuv.

Dvojice brala z domů v Praze kdeco, škoda z 57 vloupaček je pět milionů

Krimi

„Pokud muže na kamerových záběrech poznáte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, okamžitě, prosím, kontaktujte tísňovou linku 158 nebo informace předejte policistům na kterékoliv služebně policie,” dodala Křížová s tím, že za krádež pachateli hrozí před soudem až dvouleté vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám