Hlavní obsah

Muž v Praze ujížděl v mercedesu, který ukradli ráno ve Strakonicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kradený mercedes pronásledovali v pondělí policisté v Praze. Řidič způsobil několik nehod a pak naboural do svodidel na Barrandovském mostě.

Havarované vozidlo po pronásledováníVideo: Aktu.cz, Policie ČR

 
Článek

Mercedes byl podle policie odcizen v pondělí ráno ve Strakonicích. Řidič s ním dojel až do Prahy, kde si ho v centru všimla hlídka policie a v databázích zjistila, že byl ukraden. Policisté ho chtěli zastavit, ale muž začal ujíždět.

Řidič ujížděl policii brněnskými ulicemi v protisměru

Krimi

„Muž během pronásledování způsobil několik drobných nehod, než havaroval do svodidla na Barrandovském mostě. Tam ho policisté pomocí donucovacích prostředků zadrželi,“ řekla Novinkám mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Foto: Aktu.cz

Muž zadržený po honičce s policií.

Podle ní má 32letý muž platný zákaz řízení do roku 2029. Test na drogy měl pozitivní. Zdali auto také odcizil, budou policisté momentálně vyšetřovat. Nikdo naštěstí nebyl při jeho bezohledné jízdě zraněn.

Škodu a celkový počet nehod, které způsobil, zatím policisté neznají. Mluvčí se obrátila na případné poškozené, aby se ozvali na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám