Hlavní obsah

Muž v Praze odešel pro dříví a nevrátil se. Zraněný strávil noc v lese

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policejní vrtulník pátral ve středu ráno v pražském Radotíně po 64letém muži, který v úterý odešel pro dříví a nevrátil se. Byl nalezen zraněný ve svahu.

Záchrana muže v Radotíně a HostivařiVideo: Policie ČR

 
Článek

Starší muž vyrazil v úterý odpoledne do lesa v přírodní rezervaci Staňkovka na dříví, ale nevrátil se. Jeho manželka se na policii obrátila ve středu v pět hodin ráno a rozjela se pátrací akce. Na pomoc byl povolán také vrtulník s termovizí a pražští hasiči.

Dva dělníky v Praze zalili betonem

Krimi

„Muž, ročník narození 1957, byl nalezen ve srázu pomocí termovize vrtulníku. Přečkal tam celou noc a byl předán do péče záchranné služby. Jak se tam dostal, nevíme, protože nekomunikoval,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

Záchrana člověka v RadotíněVideo: Aktu.cz

Pohřešovaný zřejmě v lese upadl a nedokázal vstát. Zraněného muže si převzala záchranná služba, která ho převezla do nemocnice.

„Naše posádka zasahovala u případu pádu muže v nepřístupném terénu. Ten byl se zajištěnými dýchacími cestami transportován do nemocnice v Motole,“ uvedla záchranka.

V úterý večer pomáhal vrtulník s termovizí také při pátrání po muži s Parkinsonovou nemocí v Hostivaři.

Foto: Aktu.cz

Muže našel vrtulník s termovizí

Foto: Aktu.cz

Policie a záchranáři hledali muže v lese nad Radotínem

Foto: Aktu.cz

Zraněný muž byl převezen do nemocnice

Reklama

Výběr článků

Načítám