Hlavní obsah

Muž v Nymburku vylezl na hradby a házel na policisty a strážníky trámy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dřevěné trámy a lahve létaly minulou středu na hlídky policie a strážníků v Nymburku. Házel je 42letý muž, který vylezl na místo na hradbách, kam má veřejnost zakázaný vstup. Po zadržení nedokázal své chování vysvětlit.

Foto: Profimedia.cz

Nymburk

Článek

Oznámení o muži na městských hradbách u vyhlídkové věže, kam je zakázaný vstup, přijali nejprve nymburští strážníci. Výtržník ale odmítal svého počínání zanechat.

Na místo pak dorazila také hlídka policie, ale ani ta nebyla v domlouvání úspěšná. „Muž stále nereagoval na výzvy a v házení trámů pokračoval. Policisté proto museli využít zákonných donucovacích prostředků, pepřový sprej, který byl nakonec účinný, a muže zadrželi,“ sdělila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Muž skončil v policejní cele, kde strávil noc. Své jednání policistům vysvětlit nedokázal. O zraněných policie neinformovala. Agresor byl obviněn z trestného činu násilí proti úřední osobě, za který mu hrozí až šest let vězení.

Chovateli v Nymburce utekla krajta královská

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám