Hlavní obsah

Muž v Holešovické tržnici napadal lidi obuškem, zadrželi ho prodejci

Praha

Policie už druhý týden hledá poškozeného z pražské Holešovické tržnice, kterého napadl muž s teleskopickým obuškem. Toho následně zadrželi zaměstnanci prodejny, když okradl ženu o mobil.

Muž napadal lidi obuškemVideo: Policie ČR

 
Článek

Útočník s teleskopickým obuškem navštívil tržnici 1. června, kde si nejprve vyhlédl starší pár. Muži chtěl následně vytrhnout příruční tašku. Když se mu to nedařilo vytáhl obušek a snažil se obranu přepadeného odrazit. Poškozený se však ubránil a útočník utekl.

Drsné napadení muže v pražském metru: Policie hledá bandu útočníků z videa

Krimi

Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, kde je zachycen poškozený starší muž, se kterým by policisté rádi mluvili. Podobně i s dalšími svědky. Informace přijme linka 158.

„Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupež a trestného činu vydírání, za což muži v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ uvedla mluvčí policie Lucie Drábková.

Po dvou hodinách se agresor objevil znova v prodejně elektroniky. Ženě vytrhl mobil a dal se na útěk. Vyběhli za ním však pracovníci prodejny, kteří ho zadrželi. Tento případ policisté řeší ve zkráceném řízení pro podezření z krádeže.

Foto: Policie ČR

Policisté hledají poškozeného i svědka

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám