Hlavní obsah

Muž v glykemickém šoku vysklil v Pardubicích auto kvůli léku, svědci volali strážníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Rázně řešil v Pardubicích muž trpící cukrovkou situaci, kdy mu šlo kvůli nemoci o život. Lék, který potřeboval, byl ve firemním autě, ke kterému ale neměl v tu chvíli klíče. Proto vysklil okno vozidla cihlou, aby se dostal dovnitř. Kolemjdoucí, kteří viděli rozbité auto, volali strážníky v domnění, že šlo o krádež.

Foto: MP Pardubice, Bez zdroje

Diabetik musel rozbít okno svého auta kvůli léku.

Článek

O případu z  počátku týdne informovali pardubičtí strážníci v úterý na Facebooku.

Městskou policii přivolali lidé, kteří šli po ulici kolem auta, jež mělo u spolujezdce rozbité okno. Cihla a rozsypané sklo budily podezření, že se někdo pokusil do vozidla vloupat.

„Strážníci přes registrační značku zjistili provozovatele, kterého se pokusili kontaktovat. V mezičase další člen hlídky prověřoval okolí a zjistil, že řidič, který používá firemní vozidlo, bydlí nedaleko,“ popsali strážníci.

Muže našli a k jejich překvapení se nad rozbitým oknem příliš nepozastavil. Následně se ukázalo, že to udělal sám.

U slepic mi řádí puma, volala žena strážníkům ve Zlíně. Ti našli karakala

Krimi

„Musel. Když se totiž muž vracel z oběda domů, dostal glykemický šok. Inzulin měl ve voze,  klíče od auta doma a v tu chvíli šlo o vteřiny. Nezbývalo mu nic jiného než vzít cihlu a přes rozbité okénko se dostat k léku,“ zmínili strážníci.

Muži bylo podle jeho vysvětlení poté stále zle, takže vozidlo nechal být s tím, že opravu vyřeší později, až se mu uleví.

„Nakonec na místo přijeli zástupci firmy, kteří si vozidlo převzali a zabezpečili. Indisponovanému muži už bylo lépe, proto zůstal v domácí péči,“ dodali strážníci.

Reklama

Výběr článků

Načítám