Hlavní obsah

Muž spadl do Bečvy z mostu v rekonstrukci. Utonul

Právo, Miloslav Hradil
Přerov

Šestatřicetiletý muž utonul v neděli odpoledne v řece Bečvě v Přerově. Z vody jej vytáhl policista, s kolegy se jej snažil oživit, ale marně. Neúspěšní byli i na místo přivolaní zdravotníci. Právo o tom v pondělí informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Bezvládné tělo podle ní zaregistrovala u mostu Míru hlídka městské policie.

„Bezprostředně poté zastavili kolem projíždějící hlídku státní policie. Jeden z policistů nezaváhal, skočil do řeky, vytáhl tělo a společně se pokusili muže na místě oživovat masáží srdce. Životní funkce se již bohužel nepodařilo obnovit ani přivolaným záchranářům,“ uvedla mluvčí.

Vnuk zdemoloval babičce v Přerově byt, pak se vrhl na hlídku

Krimi

Prvotním šetřením na místě podle ní policisté zjistili, že muž se těsně předtím, než spadl do vody, pohyboval v místě, kde je prováděna rekonstrukce mostku v blízkosti restaurace Kormorán. Kvůli tomu je zde vstup zakázán.

„U zemřelého byla nařízena pitva, zahájili jsme úkony trestního řízení pro trestný čin usmrcení z nedbalosti. Nadále probíhá šetření a zjišťují se další okolnosti této nešťastné události, především jak k utonutí muže došlo,“ doplnila Zajícová.

Dělník se v Přerově zřítil z osmého patra, na místě zemřel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám