Hlavní obsah

Muž šel na D1 pomoci k porouchanému kamionu, srazilo ho auto a zemřel

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dálnici D1 na Benešovsku zemřel v pátek večer muž, který šel pomoci k porouchanému kamionu a srazila ho projíždějící dodávka. Kvůli nehodě se vytvořila několikakilometrová kolona.

Smrtelná havárie na dálnici D1Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Krátce po 17. hodině jsme přijali informaci o smrtelné nehodě na 33. kilometru dálnice D1 ve směru na Brno, kde došlo ke střetu dodávky s chodcem pohybujícím se po dálnici. Muž na místě zemřel,” řekl Novinkám policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, podle prvotních informací zastavil řidič v odstavném pruhu v blízkosti čerpací stanice kvůli poruše. Pomoci mu podle svědků vyrazil jiný kamioňák, který parkoval na odpočívce. Srazila ho však projíždějící dodávka, která pak ještě narazila do odstaveného kamionu.

Řidiči u Prahy bourali na čerstvém sněhu. Autobusy a kamiony uvázly v kopcích

Krimi

„Podle dosavadních informací došlo ke střetu s osobou v pravém jízdním pruhu. Okolnosti nehody jsou dále v šetření,” doplnil mluvčí.

Dálnice byla v místě nehody průjezdná jedním jizdním pruhem. Ve směru na Brno se vytvořila několik kilometrů dlouhá kolona.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Smrtelná nehoda na D1

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám