Hlavní obsah

Podezřelý z napadení dvou lidí v Praze se přiznal k vraždě u Kyjského rybníka. Je v péči psychiatrů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Podezřelý, kterého policie v pátek zadržela v souvislosti s napadením několika lidí v Kunratickém lese a čtvrtečním útokem sekerou na ženu s kočárkem, se podle policie přiznal také k vraždě muže, který byl v týdnu nalezen u břehu Kyjského rybníka. Třiadvacetiletý muž je v současnosti v péči psychiatrů.

Zadržení muže podezřelého z útoku sekerou a místo dopadeníVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„V průběhu výslechu se zadržený třiadvacetiletý muž přiznal k napadení v Kunratickém lese, napadení ženy s kočárkem a k vraždě u Kyjského rybníka,“ uvedli policisté na síti X.

Doplnili, že muž na základě předběžného zkoumání psychiatra není v současné chvíli schopen dalších úkonů.

Podezřelého policisté zadrželi během páteční pátrací akce v okolí Kunratického lesa, do které se zapojil i vrtulník.

Muž měl v lese zaútočit sekerou na dvě osoby, sedmdesátiletý muž skončil po napadení v nemocnici s tržnými ranami na hlavě a pohmožděninami. Druhý napadený byl podle policie ošetřen na místě.

Útok na běžce v pražském lese, žena zraněná sekerou: Policie má podezřelého

Krimi

O den dříve došlo k útoku sekerou na ženu v Hostavicích, která šla po ulici s kočárkem. Zhruba třicetiletá žena po útoku skončila se zraněním na hlavě, byla taktéž převezena do nemocnice, měla se však nacházet mimo ohrožení života. Dítě zraněno nebylo.

Už při pátečním zadržení muže policisté uvedli, že zjišťovali také spojitost s nálezem mrtvého muže u Kyjevského rybníka a napadením ženy v Hostavicích, jelikož místa incidentů jsou od sebe vzdálena vzdušnou čarou zhruba 1,3 kilometru.

Žena napadená sekerou v Praze šla s kočárkem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám