Hlavní obsah

Žena napadená sekerou v Praze šla s kočárkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Žena, kterou ve čtvrtek přepadl úročník a zranil ji sekerou v pražských Hostavicích, načež skončila v nemocnici, šla v době incidentu po ulici s kočárkem. Dítě je v pořádku. Policie prověřuje, zda případ souvisí s nálezem mrtvoly týž den v části metropole Kyje. Obě místa jsou od sebe vzdušnou čarou vzdálená zhruba 1,3 kilometru.

Útočník napadl v Praze na ulici ženu sekerou.Video: Aktu.cz

 
Článek

„Kriminalisté stále pracují na objasnění případu, v němž neznámý muž zaútočil sekerou na ženu, která šla v Hostavicích po ulici s kočárkem. V tuto chvíli vyhodnocujeme všechny stopy a případ je kvalifikovaný jako pokus těžkého ublížení na zdraví,“ sdělila v pátek policie na síti X.

Podezření z vraždy: Na břehu rybníka v Praze našli mrtvého muže

Krimi

„Případ čtvrtečního nálezu mrtvého muže u Kyjského rybníka byl kvalifikovaný jako vražda. Protože je to vzdušnou čarou asi 1,3 km od místa útoku sekerou, musíme se zabývat i skutečností, že spolu mohou případy souviset. V tuto chvíli ale není žádná přímá indicie, že by tomu tak bylo,“ dodali policisté.

Po útočníkovi v obou případech policie stále pátrá.

Na další pátrání došlo následně i v pátek po napadení seniora při běhání v Kunratickém lese. Možnou spojitost všech případů policie prověřuje.

Útočník napadl v Praze na ulici ženu sekerou

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám