Hlavní obsah

Muž s dárkovou taškou přepadl benzínku v Prachaticích

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prachatice

Kriminalisté z Prachatic pátrají po neznámém pachateli, který minulý týden ve středu přepadl obsluhu čerpací stanice. Muž podle vyšetřovatelů hrozil zbraní a odnesl si několik tisíc korun. Přepadení zachytila bezpečnostní kamera.

Přepadení benzínky v PrachaticíchVideo: Policie ČR

 
Článek

Lupič se objevil na jedné z benzínek v Prachaticích minulý týden ve středu před 20. hodinou.

„Donutil se střelnou zbraní v ruce obsluhu čerpací stanice k vydání finanční hotovosti, kterou mu ze strachu o svůj život a zdraví vydala. Poškozené organizaci tak vznikla škoda v řádech několika tisíců korun,” informovala v úterý o případu mluvčí policie Martina Joklová.

Dívčí rvačka na benzínce ve Varech: Bily se baseballovou pálkou a tahaly za vlasy

Krimi

Na místo činu podle mluvčí podezřelý muž dorazil pěšky, po svých také zmizel.

Přepadení zachytila bezpečnostní kamera. Policie k popisu pachatele uvedla, že hovořil česky, byl středního věku a vysoký zhruba 165 cm.

Řidič mikrobusu vyrazil z benzínky auta neauta, šoféři dupali na brzdy

Krimi

„V ruce držel papírovou dárkovou tašku o rozměru 20 x 25 cm béžové barvy. Prachatičtí kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci. Pokud by někdo poznal muže na záznamu, oznamte neprodleně tuto skutečnost kriminalistům na tísňové lince 158,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Lupič zadržen krátce po přepadení benzinky

Do vazby poslal ostravský okresní soud třiadvacetiletého lupiče, který před několika dny přepadl benzinovou čerpací stanici v Ostravě-Porubě. Zadržen byl...

Výběr článků

Načítám