Hlavní obsah

Muž přiznal vloupání do auta, ze kterého v Praze zmizelo vybavení veteriny za 700 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie zadržela dvojici mužů podezřelých z vloupání do vozidla zaparkovaného v Praze na Vinohradech, ze kterého zmizelo vybavení veteriny a léčiva pro zvířata za zhruba 700 tisíc korun. Jednoho z nich dopadla při silniční kontrole, když měl ve svém autě zmíněné věci. Muž se podle kriminalistů k činu přiznal.

Objasněná krádež věcí z veterinyVideo: Policie ČR

 
Článek

O nezvyklé krádeži z neděle 11. června policie informovala před týdnem s tím, že v případu pátrá po dvojici mužů, kterou zachytila bezpečnostní kamera.

Právě záznamy kamer policisty nakonec přivedly na stopu podezřelé dvojici, k jejímuž zadržení došlo ještě minulý týden na několika různých místech Prahy.

Foto: Policie ČR

Objasněná krádež věcí z veteriny

„Jednoho z podezřelých zadrželi kriminalisté přímo při silniční kontrole. Muž nezapíral, k vloupání do vozidla ve Varšavské ulici se přiznal a dobrovolně všechny odcizené věci v hodnotě sedmi set tisíc korun včetně léčiv, chemikálií a rentgenu kriminalistům vydal,“ informoval ve středu o vývoji v případu mluvčí policie Jan Rybanský.

Policie dvojici trestně stíhá na svobodě a případ se řeší ve zkráceném přípravném řízení jako krádež, za kterou mužům hrozí až pětileté vězení.

Z auta v Praze zmizelo vybavení veteriny, rentgen i opiáty k utracení zvířat. Policie hledá muže z videa

Krimi

Zloděj očesal chráněnou barokní kapličku na Jičínsku, zmizely šišky za desítky tisíc

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám