Hlavní obsah

Muž obviněný z utýrání holčičky je ve vazbě

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOUNY

V souvislosti s pátečním úmrtím dvouleté holčičky v Černčicích u Loun obvinil policejní vyšetřovatel z ublížení na zdraví s následkem smrti a týrání svěřené osoby devětadvacetiletého druha matky mrtvé holčičky. Muži hrozí až osmileté vězení.

Článek

„Podezřelý je od neděle ve vazební věznici,“ řekla Právu mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová a dodala, že okolnosti případu kriminalisté nadále vyšetřují.

Výslechy a výsledky pitvy děvčete mohou podle mluvčí severočeské policie Šárky Poláčkové vést kriminalisty k překvalifikování trestného činu. V tomto případě by to zřejmě byla vražda. Dívka zemřela v pátek odpoledne, když byla doma pouze s přítelem své matky.

Podle sousedů z bytového domu, kde k tragédii došlo, měla holčička po smrti na těle množství modřin a krvavých šrámů na hlavě. „Musel jí surově zbít, možná do ní i kopal,“ řekla Právu Anna Nováková, která viděla dívenku umírat.

Reklama

Související články

Dvouletou holčičku zřejmě utýral otčím

V Černčicích na Lounsku řeší kriminalisté od pátečního večera smrt dvouleté holčičky. Mluvčí severočeské policejní správy Šárka Poláčková Novinkám sdělila,...

Výběr článků

Načítám