Hlavní obsah

Muž na koloběžce srazil vycházejícího z baru, po hádce ho bodl a ujel

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Českobudějovičtí kriminalisté vyšetřují krvavý incident, který se stal v noci na sobotu v okrajové části města. Neznámý muž na motorové koloběžce narazil do muže, který právě vyšel z baru. Mezi oběma pak došlo k roztržce, přičemž koloběžkář svého soka bodl nožem a ujel.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Článek

„K napadení došlo po půlnoci v ulici Jana Opletala. Dosud neznámý muž narazil při jízdě na motorové koloběžce do muže vycházejícího z baru Domino. Poté se oba začali hádat, kdy následně muž s koloběžkou vytáhl asi 25 centimetrů dlouhý nůž a tím druhého muže bodl do břicha. Po útoku z místa zmizel,“ popsal událost policejní mluvčí Milan Bajcura.

Podle něj jen díky přítomnosti a pohotovosti náhodně procházející manželské dvojice poškozený muž přežil.

„Zastavili mu krvácení a přivolali záchranku,“ dodal Bajcura s tím, že policisté případ kvalifikovali jako ublížení na zdraví a po útočníkovi pátrají.

„Žádáme případné svědky, kteří by mohli jakoukoli informací přispět k objasnění závažného případu, aby nás kontaktovali na tísňové lince 158,“ uzavřel Bajcura.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám